Alanya / Avsallar

 • bolge1
 • bolge1
 • bolge1
 • bolge1
 • bolge1
 • bolge1
 • bolge1
 • bolge1
 • bolge1
 • bolge1
 • bolge1
 • bolge1
 • bolge1
 • bolge1
 • bolge1
 • bolge1
 • bolge1

Avsallar

Den vackra staden Avsallar är ca 20 km väster om Alanya på kusten mellan Alanya och Side. Avsallar är en av de verkliga "up and coming " städer längs kusten med en av de bästa stränderna i området och med fantastiska natursenarier.

Den pulserande staden är den mest utvecklade av de mindre städerna i regionen med många barer och restauranger, turkiskt bad, ett sjukhus och alla affärer du förväntar dig.

Mycket pengar har spenderats på att göra platsen attraktiv för semesterfirare och invånare och staden har många statyer, parker och fontäner.

Aktiviterer i området inkluderar en vattenpark, en delfin park, hästridning, promenader i vacker natur och massor av vattensporter. Det finns också en livlig blandning i området som är populär bland holländare, tyskar, skandinaver och engelsmän.

Ett annat kännetecken för Avsallar är att staden är öppen och levande 12 månader om året. Avsallar ligger ca 1 timme från Antalyas flygplats. Om du vill besöka Alanya tar detta ca 20 minuter med bil eller minibuss (dolmus) som du kan stoppa på huvudvägen var 10:e minut. Vill du ha en liten historisk sigthseeing tar det ungefär 35 minuter att komma till Side med dolmus (minibuss).

Avsallar har ett kontinentalt medelhavsklimat. Medelhavet gör att det mesta av regnet faller under vintern och lämnar sommaren lång, varm och torr. Inte undra på att Alanya använder parollen "där solen ler."

Havet vid Avsallar har en medeltemperatur på 21,4 ° C. (70,5 ° F) årligen och i augusti en medeltemperatur på 27,9 ° C (82,2 ° F).

Avsallar är en snabbt växande liten stad med ca 9.000 innevånare. Det finns många små hotell och några stora nya hotellkomplex något som speglar den typiska turismen i Avsallar. Längs huvudvägen finns många små butiker som säljer mattor, guld, textilvaror, safaris och dagsutflykter till berömda landmärken, liksom vanliga dagligvaror. Det finns många restauranger och barer som är öppna från tidig morgon till sent på kvällen och erbjuder bra turkisk mat samt europeiska rätter.

Runt Avsallar är det enorma skogsområden som på sina ställen sträcker sig ända ner till stranden. En verkligt avkopplande dag kan börja med en promenad genom skogen medan du andas naturliga dofter. Ridning är också en populär aktivitet runt om i staden.

Avsallar kommun bildades 1986.

Alara floden rinner vid Avsallar och på stranden av floden är en av Turkiets bäst bevarade Karavan Saray, ALARAHAN, från 13: e talet.

Incekum
Landsbygden har många ställen där du kan koppla av och ta en promenad i det gröna skogen eller simma vid en av de bästa stränderna på den turkiska rivieran. Incekum betyder finkornig sand, så bli inte förvånad över de vackra sandstränderna i området!

Här skiner alltid i solen och en romantisk och minnesvärd tid väntar dig under stjärnorna på natten.

Det finns häst uthyrning i området så du kan rida antingen vid foten av bergen eller på stranden.

Längs huvudvägen finns alla typer av butiker där du kan titta och kanske köpa, traditionella turkiska varor.

Inlandet har tallskogar där miljöutbildning utförs av ALCED (Alanya Environmental Education og Blue Flag Association).

Incekum Picknik och Camping ligger i en enklav och området är omgivet av tallskog har en naturlig strandlinje. Camping och picknick faciliteter gör detta till en populär sommardestination för ortsbor och turister som grillar och kyls ner i det grunda vattnen i havet. Du betalar entré till campingen.

Infrastrukturs arbete pågår i Incekum och tre brunnar har borrats nära Alara floden för att ge dricksvatten till stadsborna. 5000 meter av avloppsnätet är klar, och 8500 meter rör med dricksvatten fungerar. 12.000 m2 har avsatts för rekreation och picknick. Frekventa dolmus (minibuss) avgår till Alanya.

Incekum Beach

Stranden är certifierad som en Blå Flagg Strand och har Lifeguard / livräddningsutrustning med badvakter i tjänst mellan 09:00 till 18:30

Vid sidan av vägen finns gott om parkeringsplatser. Stränderna är sandiga som botten av havet. Den gyllene sanden är mycket fin och fastnar inte på kroppen, därav namnet Incekum

Stranden är ca 1 km lång och är mycket långgrund, en mycket trevlig plats för familjer med små barn som behöver lära sig att simma. Ingen inträdesavgift. Solstolar och parasoller kan hyras från de små strand båser. Om du har egna solstolar kan du använda dessa. Ett par mindre hotell ligger nära stranden.

Turkiet, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.
whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!