Första flygningen från Iran-Tehran till Gazipaşa-Alanya flygplats

 

Gazipaşa-Alanya Flygplats har välkomnat den första flygningen av Freebird, som är ett turkiskt flygbolag, till Gazipaşa-Alanya flygplatsen från Teheran, Iran. Med denna flygning till Alanya Freebird Airlines förbinder dessa två städer under Nowruz helgdagar.
 
Drivs av TAV Flygplatser, Gazipasa-Alanya Airport värd för den första Tehran flyg lanserades av Freebird som är en Istanbul-baserade turkiska flygbolaget. Landning till Gazipaşa-Alanya Airport den 18 mars kl 12:20 med 174 passagerare, var flygningen välkomnas av vatten valv. Efter landningen, var passagerarna möts av TAV Gazipaşa och Freebird chefer på en cocktail mottagning.
 
TAV Gazipaşa Operations vice koordinator Murat Şen uppgav att TAV Flygplatser vill öka direktflyg till Gazipasa-Alanya Airport. Att bidra turismen i området vi fortsätta att främja alla området. TAV Flygplatser är glada att vara värd flyg från Iran Teheran till Gazipaşa-Alanya som en del av vårt samarbete med Freebird Airlines. Freebird Airlines är den 19: e flygbolaget lanserar flyg till vår flygplats. "Vi kommer att fortsätta arbeta för att utöka flygnätverk av Gazipasa-Alanya flygplats och utveckla turismen.", Säger Murat Şen.
 
Gazipaşa-Alanya Airport har totalt 19 flygbolag lanserar inhemska och internationella flygningar till totalt 25 destinationer. Flygplatsen värd totalt 6,510 flyg i 2015 samtidigt som tjänster till cirka 915 tusen passagerare.
 
 
 
"Betydelsen av att Iran RESENÄRER"
 
Borgmästaren i Alanya Adem Murat Yücel sade att hela Alanya är glada att få besökare från Iran. Nu när Europa och Ryssland har ekonomiska svårigheter är det mycket viktigt att hitta alternativ och hålla dörrarna öppna för alla. "Vi är nu särskilt fokus på Iran och Azerbajdzjan och Kazakstan. Efter besöket av Irans ambassadör beslutade vi att gå till delegation till Iran. Nu börjar vi se frukterna av diskussionerna. Det kommer att finnas fler flygningar i framtiden från Iran till Turkiet. "Säger Adem Murat Yücel.
 
"Iranier verkligen älskar Turkiet och det fanns totalt 1 700 000 iranska medborgare som besöker Turkiet under 2015. Vi tror att denna siffra kommer att dubbla eller tredubbla förutsatt att förhållandet mellan Turkiet och Iran fortsätter på samma sätt. Vi bör se de iranska medborgare som våra besökare inte som resenärer. "Klar Adem Murat Yücel.
 
 
 
"OM TAV Airports"
 
TAV Flygplatser är en av världens ledande flygplatsoperatörer och det fungerar Istanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, İzmir, Milas Bodrum och Gazipaşa Alanya flygplatser i Turkiet. TAV Flygplatser driver flygplatser abroud också. Tbilisi och Batumi flygplatser i Georgia, Monastir och Enfidha-Hammamet flygplatser i Tunisien, Skopje och Ohrid flygplatser i Makedonien, Madinah i Saudiarabien och Zagreb i Kroatien också drivs av TAV Flygplatser. TAV Flygplatser är också aktiva i andra delar av flygplatsverksamheten som tullfritt, mat och dryck, marktjänster, IT, säkerhet och driftstjänster. TAV Flygplatser driver också tullfritt, mat och dryck och andra kommersiella områden på Rigas flygplats i Lettland. TAV Flygplatser tillsammans med sina dotterbolag tillhandahållit tjänster till 780.000 flyg och 102 miljoner passagerare 

Kontaktformulär

Turkiet, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.
whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!
whatsapp WHATSAPP CALL