Byggandet av Gold Residence III är klar och flera av lägenheterna är redan upptagna. Anläggningen består av två block, ett block med 12 lägenheter med 3 sovrum och ett block med 16 lägenheter med 2 sovrum.

"Det har varit överraskande starkt intresse för dessa nya lägenheter i norra delen av Alanya", säger Ismail Alparslan, VD för Riviera Invest, och förklarar vidare: "Alla lägenheter med tre sovrum är slutsåltoch sedan vi nyligen startat försäljning av lägenheter två sovrum har redan tre lägenheter sålts. Senast vid Seker Bayram, såldes en lägenhet ", säger han med ett brett leende.

"Utöver faciliteter som pool, gym / bastu och en gemensam grillplats är det utsikten många människor fascineras av, och denna anläggning har havsutsikt från bottenvåningen. Många tycker att det är lugnande att anläggningen är bebodd året om och inte är en "spökstad" som står tom 9 månader om året Att det är bara en kort promenad till centrum av Alanya är också ett stort plus ", fortsätter han och avslutar med att berätta att Alparslan Construction har byggt komplext som består av totalt 28 lägenheter av hög kvalitet.

 

 

Fakta:

Gold Residence III är beläget i ett lummigt område i norra delen av Alanya. Detta område är till största delen nybyggnation. Stranden ligger ca 1,2 km bort, och centrum av Alanya är ca 10 minuters promenad bort. En pool med barnpool och solterrass, pergola med grill, parkering, gym och bastu finns tillgängliga för de boende.

Kontaktformulär

Turkiet, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.
whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!