Utvecklingsplanen för projektet linbanan i Alanya Castle fick godkänt.

Utvecklingsplanen för linbanan projektet i Alanya slott realiseras genom Alanya kommun fick godkänt av Metropolitan kommun församling Antalya.
 
Borgmästaren i Alanya Murat Yücel förtydligas i sitt uttalande efter mötet i rådet att grunden för linbana och solenergi centrala projekt är gjort och att det inte finns fler hinder på vägen.
 
"Planerna för linbanan projektet har kommit till slut och vi bara väntar på godkännande från ministeriet för miljö och stadsplanering. Eftersom vi tog det här uppdraget har vi arbetat 2 år av tagna 18 olika offentliga institutioner uppfattning i beaktande, gjort strandlinje renoveringar, ändrade platser stationer, anses de skyddade områdena och tagit yttrandet från kultur- och naturarv Preservation Board in övervägande. "säger Yücel.
 
 
 
"skäl för Linbana PROJEKT"
 
Det finns totalt 30 000 bilar klättring upp till Alanyas slott per år. Slottet är ett av Unescos världsarv och avgaserna och skakningen resulterade från bilarna skada väggarna i slottet. För att förhindra att slottet från skada och för att öka besöken på denna webbplats kommun Alanya beslutat att förverkliga detta projekt.
 
Castle är en av symbolerna för Alanya och det ligger på toppen av halvön cirka 250 meter över havet. Väggarna av slottet är 6,5 kilometer lång och det finns människor som lever innanför murarna. Alanyas slott härstammar från 13-talet. Slottet var Antalyas tredje mest besökta platsen förra året och det var en omsättning på 2 338 511 lire bara från biljettförsäljningen i 11 månader.

 

Kontaktformulär

Turkiet, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.
whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!