Julmarknaden arrangeras av Alanya utlänningskommitté, och hölls söndag den 11 December.

Alanya utlänningskommitté har börjat förberedelserna inför det andra julmarknaden. Detaljerna diskuterades vid kommitténs möte, som även besöktes av medlemmar från de lokala utländska föreningarna, som önskar delta i julmarknaden.

Alanya utlänningskommittés rådgivare Abdullah Karaoğlu berättade att det finns över 10.000 utlänningar som bor permanent i Alanya, och över 22 000 utländska fastighetsägare i området. Han berättade vidare att julmarknaden kommer att hållas på torget vid Alanya Hamn den 11 december. "Alanya är en kombination av människor från olika länder och olika kulturer. Denna typ av aktivitet är bra för integrationen av utlänningar och lokalbefolkning. Pengarna som blev över från förra årets marknad skänktes till Kir Çiçekleri Tjejer Dormitory (studentbostäder). Vinsten i år kommer att doneras till ett annat projekt, "sade han.

Öppnandet av julmarknaden är på söndag 11 december kl 13:00 på torget i Alanya hamn, och det kommer att säljas handgjorda julklappar och souvenirer, såväl som traditionella drycker och snacks. Vi uppmanar alla att besöka denna årliga evenemang!!

 

Source: Mahmutlar News

Kontaktformulär

Turkiet, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.
whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!