Schweiz, Österrike, Tyskland och Holland visar stort intresse för cykling. Under 2013 förväntar Antalya och Cappadocia regionerna mer än 100 000 europeiska cyklister.

 

Europeiska cyklister, som kommer till Turkiet för träning, bor i genomsnitt 18 dagar. Som en del av vistelsen, cykler de ca 78 km per dag. Toni Kirsch, ordförande i Nordrhein-Westfalen Cykel Förbundet sade att varje vår, under de senaste tre åren, har tyska cyklister tränad i Manavgat, Alanya, Gündoğmuş, İbradı, Akseki och förorter till Konya och Kappadokien. Han tillade att hösten drar de tyska team också till Turkiet, Spanien, Portugal, Italien, Grekland eller södra Cypern. Han sade att Turkiet är det minst besökta landet för tyska cyklister träningsläger.

 

Kirsch sägs att europeisk cykel idrott har ett halvt sekel gammal historia. "I Turkiet är dock intresset för cykling är bara början. Under 2013 siktar vi på att föra 100 000 cyklister till Turkiet. Det kräver en lämplig infrastruktur. Detta kräver boende för cyklisterne. Vägarna bör utformas i enlighet med cyklister. Cykelvägar bör märkas med skyltar på engelska, tyska, holländska och ryska ", sa han.

 

Source: MahmutlarNews

Kontaktformulär

Turkiet, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.
whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!