Posters berättar om djurens rättigheter, skydd och för att påminna folk att hjälpa herrelösa djur. Kampanjen drivs på Alanyas många skyltar.

Budskapet på affischerna är: "Alla drabbas på samma sätt när de är övergivna", "Lämna mig inte", "Djur är levande varelser och har rätt att leva", "Sätt en skål med vatten på gatan djuren på dessa varma sommardagar "

Dessutom har man för att göra det lättare för hundägare att se till renhet i staden inrättat särskilda soptunnor i utvalda parker och trädgårdar i olika delar av Alanya. Det finns också skålar med vatten och mat för gatudjuren.

Chefen för Alanya kommun parker och trädgårdar, manager Nazmi Uyar säger att de har skapat offentliga toaletter för hundar, och djurägarna kan bruka särskilda hund påsar för att städa upp efter sina husdjur. Uyar säger också att förra året bildades behållare 10 olika platser i Alanya västra infarten, Damlatas Abdur Rahman Alaattinoglu Park, Central Park, i hamnen, Anilgan Park stigen och den kommunala parken.

I år, efter flera förfrågningar från invånare, är det satt upp ytterligare 10 containrar mer, så nu finns det 20 ställen där du kan bli av med hund påsar. Alla tillsammans för att säkerställa en renare Alanya

Source: www.altomalanya.dk

Kontaktformulär

Turkiet, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.
whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!