Ett nytt projekt i Alanya kommun Parker och trädgårdar avdelning kommer att öppnas för ungdomar under Ramadan. Alanya kommun skryter med att sådana projekt bara finns i moderna städer i USA.

 

Strukturen är en ny Skate Park, byggd på en 940 m2 tomt, och inkluderar modern skateboard-, Rollerblade- och cykelvägar, och är bakom National Independence Stadium (Milli Egemenlik Stadyum) och bredvid Aydinkent bostadshus. Skate parken är i byggnaden sista steg. Parken är implementerat under Alanya kommun Parker och trädgårdar chef Nazmi Uyar handledning, och kommer att ha olika ramper, stigar och vandringsleder.

 

Uyar sade att arbetet utförs på uppdrag av Alanyas borgmästare Hasan Sipahioglu och att de planerar att slutföra det innan Ramadans heliga dagar, Bayram. "Vi har redan presenterade Ballong Park för barn i grundskolan och förskola ålder. Detta projekt är för de unga", sa han. Han betonade att arbetet utförs med stor glädje. "Vi är glada att presentera denna park för de unga människorna som bor i Alanya, och en så här park är inte många städer kan skryta med", tillade han.
 

Source: MahmutlarNews

Kontaktformulär

Turkiet, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.
whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!