Vice ordförande för researrangör föreningen i Alanya (ALTID), Hayriye Argun, sade att det finns ett antal krav som väntar på flygplatsen Gazipasa. - Om alla de krav som fastställts av styrelsen för civil luftfart (SHGM) bliver uppfyllda, kommer 2012 bli en mycket hektisk period för Gazipasa Flygplats, säger hon. Ett av företagen planerar sex flygningar per vecka till och från flygplatsen. Dessutom, väntar tre till fyra andra företag i uppfyllandet av kraven för flygplatsen. Hotellen i Alanya ser fram emot ökad trafik från flygplatsen, vilket i sin tur kommer att öka intäkterna, säger Hayriye Argun.

 

Konakli Tour Operators Association (KONTİD) President Burhan Sili sade att detta året har Gazipaşa upplevt signifikantaförbättringar. "I år skall Thomas Cook öka antalet flygningar. Det finns också ett krav på 30 000 platser från Oger Tours. Utöver dette kommer kraven från den holländska marknaden", sade han.

 

Ekrem Er, president i Mahmutlar Hoteliers Association sade att många resebyråer kommer att ha kunder under vintern. "Hotellen belägna i den östra delen av Alanya, gör avtal om lägre priser. Därutöver är deras turistsäsong kortare. Nu är vi i förhandlingar med tyska och holländska researrangörer. Om vi börjar arbeta med dem, vill hotell på östra sidan av Alanya dra nytta av detta, "sade han.

 

 

Source: MahmutlarNews

Kontaktformulär

Turkiet, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.
whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!