Tomt_för_villor_i_Alanya_Kargicak
Rated 4.8/5 based on customer reviews

Tomt för villor i Alanya Kargicak - 1400 m2 mark i Alanya Kargicak för byggnation av villor med öppen panoramavy över havet och Alanyas borg

Denna tomt på 1400 m2 ligger placerad i Kargicak Alanya på bergsidan av Taurusbergen och erbjuder en öppen vy mot havet, närliggande natur, bergen, Alanya och dess borg.

I detta område finns mest fristående villor och villa parker.

Kargicak är ett naturskönt område och med dess närhet till den nya internationella flygplatsen i Gazipasa gör det området attraktivt. Innom de närmast åren förväntas priser på fastigheter öka väsentligt i detta område.

Det närmaste stadscentrum är Mahmutlar som ligger endast 6 km bort. Här finns många shoppingmöjligheter, restauranger, cafeér, bankkontor, apotek och mycket mer. Till centrala Alanya är det ca 16 km.

Tomten kan bebyggas upp till 20% och med två våningar. Vatten och el finns tillgängligt och det är möjligt att starta konstruktionen omedelbart.

Tomten är idealisk för byggnation av 2-3 stora villor. I detta område är villor med stor tomtyta mycket eftertraktade.

För mer information kan du nå oss via vårt kontaktformulär eller ringa direkt till vårt kontor i Alanya för att arrangera en visning.

Vi är ett byggföretag med mer än 40 års erfarenhet innom  fastighetsbyggnation i Alanya regionen och vi kan förverkliga konstruktion och byggnation av dessa villor.

Skype:

rivierainvest2

Phone:

+90 532 686 32 88

Whatsapp:

+90 532 686 32 88

Kadıpaşa Mah, Hayate Hanım Cd. No:3/A, 07400 Alanya/Antalya
Security Code
Turkiet, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.

Copyright © Riviera Invest, all rights reserved. 2020 Sitemap

whatsappContact us on WhatsApp now! whatsappContact us on WhatsApp now!